top of page
Writer's pictureMonika Bílková

Úspěšně proběhla historicky první #LightHouseSession

Náš #yottaworld nabývá čím dál tím větších rozměrů. Abychom ale naše vize dokázali postavit na pevných základech, efektivněji řídit naše aktivity a lépe sdílet své zkušenosti, posilujeme systémy řízení a rozvoje skupiny. Jedním z nových prvků, který v této oblasti zavádíme, je #LightHouseSession.

Duben tohoto roku pro řízení naší skupiny znamená důležitý milník. Poprvé jsme měli možnost v praxi vyzkoušet nový model cyklu kvartálních schůzek s názvem #LightHouseSession. Podrobněji si o obecném konceptu můžete přečíst tady.


Protože se hezky rozrůstáme a není nás málo, sešli jsme se hned dvakrát - v úterý 18. a 25.4.

V průběhu obou dnů se konaly přibližně 90minutové schůzky, na kterých se prezentoval stav firmy či projektu a plán aktivit na následující kvartál.


Celkem tímto způsobem proběhlo 7 prezentací prezentace, během kterých již zavedené firmy jako například MIRAGE Distribution, ADAPTO.space či CONNEXA zhodnotily svou činnost za uplynulý kvartál a nastínily plány na ten další. Představily se i rozjíždějící se značky jako třeba X-Care Robotics, a také zcela nový připravovaný projekt, který nahradí původní NAZANU.


23 views0 comments

Comments


bottom of page