top of page
Writer's pictureMonika Bílková

Z CONNEXY je Nekorporát!

Přelom srpna a září bývá plný změn. To se letos týkalo i některých firem z naší skupiny. Například značky CONNEXA IT a CONNEXA SOCIAL prošly zásadním rebrandingem, takže tyhle staré názvy už pusťte z hlavy. Odteď tu máme Nekorporát a Nekorporát Social.


Nové jméno si samozřejmě zaslouží i nové logo. Poselství ale zůstává stejné

Celý tenhle proces pro obě firmy ale znamená mnohem víc než jenom formální přejmenování. Symbolizuje hlavně vyjádření dlouhodobé vize a hodnot. Strategie růstu a inovace totiž postupně ukázala, že obě značky chtějí lépe vystihnout svou filozofii a přístup k podnikání. A do skupiny Yottabe zároveň zapadají víc než kdy předtím.


Nekorporát totiž představuje celkové zjednodušení - odráží odhodlání svého týmu vytvářet jednoduchá, ale přitom efektivní řešení. Velkou roli hraje také vyváženost. Na jednu stranu se v Nekorporátu snažíme eliminovat zbytečnou byrokracii, která brzdí růst. Na druhou stranu ale korporátní svět neignorujeme. Naopak si z něj bereme to nejlepší - uvědomujeme si jeho silné stránky a ostatním firmám pomáháme vyhnout se jeho slabinám. Nadále si zachováváme i náš lidský přístup. Zůstáváme přátelským partnerem pro naše klienty a usilujeme o integraci a propojení lidí a technologií pro lepší život a práci. Víc najdete na blogu firmy.


Přestože tedy měníme jméno, naše právní závazky a smlouvy se nemění. Stejně jako síla našeho odhodlání poskytovat špičkové služby a inovativní řešení. Věříme, že tuto novou kapitolu budete prožívat s námi!

3 views0 comments

Comments


bottom of page