top of page
Writer's pictureMonika Bílková

Tým MIRAGE DISTRIBUTION vyrazil na mezinárodní veletrh InterTabac

Český tým značky MIRAGE DISTRIBUTION z portfolia skupiny Yottabe se společně s kolegy ze Slovenska ve dnech 14. a 15. září zúčastnil každoročního veletrhu InterTabac v německém Dortmundu. Jaké dojmy si naše smíšená delegace z akce odnesla?


Na mezinárodní veletrh InterTabac se do německého Dortmundu vydal i smíšený tým složený ze zaměstnance MIRAGE DISTRIBUTION pro český i slovenský trh

Přímo na místě jsme navštívili stánky dodavatelů jako GN Tobacco, Aquavape či Riot Bar. Využili jsme příležitosti a rovnou jsme probrali jak současnou spolupráci, tak i možnosti rozšíření o nové produkty. Nenechali jsme si ujít ani zajímavé přednášky.


Tématem jedné z těch, které jsme navštívili, bylo řešení Track&Trace od společnosti Osapiens, což nás zvlášť zajímalo. Zavedení tohoto systému nás totiž čeká v průběhu příštího roku.


Na veletrhu jsme pak dále zjišťovali i nové trendy ohledně New Generation Products, kterými se zabýváme. V neposlední řadě jsme samozřejmě také stihli pořádně okouknout konkurenci.


20 views0 comments

Comments


bottom of page