top of page
Writer's pictureMonika Bílková

Přípravy jihlavské pobočky finišují. Jak bude Yottabe.space vypadat?


I když třeba nejste přímo z Jihlavy a jejího bezprostředního okolí, kde by se k vám tahle informace dostala z první ruky, možná jste přesto něco málo zaslechli o plánech na otevření pobočky naší skupiny Yottabe právě tam, v srdci krajského města Vysočiny. Z vize, která se nějakou dobu zdála být spíš ve vzdálenější budoucnosti, se ale v posledních dnech a týdnech postupně stává realita a přítomnost. A rozhodně se bude týkat nás všech.

Náš nový Yottabe.space v Jihlavě už naplno využívá firma ADAPTO.space

Přijít s dobrým nápadem někdy může být docela fuška. Ovšem dotáhnout ho a plnohodnotně zhmotnit, je mnohdy ještě těžší. Naši jihlavští kolegové z firmy ADAPTO.space v koordinaci s některými zaměstnanci z pražské centrály Yottabe o tom ví své. Usilovně totiž makali na vzniku nové pobočky naší skupiny, a to v Jihlavě.


Pobočka, která dostala příhodný název Yottabe.space, už se ale jasně rýsuje do svojí konečně podoby a poslední přípravy na její otevření, ke kterému by mělo dojít koncem října, spějí v následujících týdnech do finále. A na co všechno se to vlastně můžete těšit?

Pohled na pobočku Yottabe.space v Jihlavě zvenčí. Nachází se na tamním Masarykově náměstí

Nový Yottabe.space se nachází v bývalých prostorách Sberbank na Masarykově náměstí a měl by sloužit primárně jako otevřená kancelář - kromě klasických kanceláři v prvním patře si kdokoliv, kdo z naší skupiny bude zrovna potřebovat, bude moct ve spodním patře zamluvit příjemné místo k práci. Zároveň ale půjde i o dynamické a interaktivní místo, kde se budou konat různé workshopy, diskuze, besedy a přednášky.


Nutno podotknout, že vizuální podoba naší nové pobočky, která jenom umocní příjemnou firemní atmosféru, odráží také filozofii celé skupiny Yottabe. Velká fotka na stěně zobrazující romantický pohled na malebnou krajinu Žďárských vrchů, jejíž autorem je Pavel Vacek, nebo mechová stěna a květiny - to všechno reflektuje hodnoty, které jsou pro nás důležité jak po profesní, tak i lidské stránce. Tedy naše svoboda a sebeuvědomování, které ovšem jdou ruku v ruce s odpovědností a vztahem k přírodě.

Přípravy na plnohodnotné otevření jihlavského Yottabe.space v těchto dnech a týdnech vrcholí

Pomalu, ale jistě se naše jihlavská pobočka mění ve stálé útočiště firmy ADAPTO.space, jejíž zaměstnanci se tu schází v rámci pravidelných čtvrtečních porad. V nových kancelářích by ale měly působit také další značky z naší skupiny, které operují právě na Vysočině. Kromě ADAPTO.space mezi ně patří Národní Ústav pro Integrovanou Krajinu a CONNEXA IT. Jihlavská pobočka ale samozřejmě bude sloužit i jako kontaktní místo celé skupíny Yottabe.


Biižší informace o tom, co všechno v Yottabe.space najdete a kdo všechno se na jejím vzniku podílel, se dozvíte v průběhu příštího měsíce. A pokud všechno i nadále půjde hladce a podle plánu, od 27.10. se budeme moct v klidu a pohodlí setkávat nejen v Praze, ale také v Jihlavě.

Takto vypadaly původní vizualizace

41 views0 comments

Comments


bottom of page