top of page
Writer's pictureMonika Bílková

Proběhla další kvartální porada MIRAGE DISTRIBUTION

Výjezdní porada firmy MIRAGE DISTRIBUTION za 3. kvartál proběhla ve dnech 3.-5. října v hotelu Kraskov ve městě Třemošnice. Věnovali jsme se nejen dosavadním výsledkům, ale podařilo se nám prodiskutovat i nadcházející cíle na poslední kvartál. Zároveň jsme představili nástroje na podporu prodeje, a také jsme vyhlásili každoroční týmovou soutěž.


Další kvartální porada firmy MIRAGE DISTRIBUTION se konala počátkem října, a to převážně v prostorách hotelu Kraskov

I desátý měsíc tohoto roku je pro zaměstnance firmy MIRAGE DISTRIBUTION z naší skupiny Yottabe ve znamení pořádného pracovního vytížení. Začátek října totiž značka odstartovala další nabitou kvartální poradou.


Klasicky se probíraly běžné provozní body, ale důležitým tématem byl také projekt track and trace, který se MIRAGE DISTRIBUTION bude naplno týkat od května příštího roku. Tím ale program porady rozhodně neskončil.


Došlo například na oficiální přivítání nové kolegyně Petry Hýskové, která má na starosti region Plzně. A pokud jde o celý tým obchoďáků MIRAGE DISTRIBUTION, tak ten měl na srdci důležité oznámení. Od ledna portfolio MIRAGE DISTRIBUTION totiž budou čekat změny. Na řadě je jeho optimalizace a rozšíření, takže se můžeme těšit na to, že přibudou nové produkty. Bližší informace se ale teprve dozvíme.


Vzhledem k tomu, že MIRAGE DISTRIBUTION tvoří energičtí a dynamičtí lidé, kteří se každou minutu snaží využít naplo, součástí kvartální porady bylo také outdoorové odpoledne. Všichni zúčastnění společně vyrazili na nedalekou zříceninu hradu Lichnice, kde se výletníkům naskytla úchvatná vyhlídka na okolí a krásnou přírodu Železných hor.



24 views0 comments

Comments


bottom of page