top of page
Writer's pictureMonika Bílková

Poslední letošní poradu MIRAGE DISTRIBUTION právem ovládly odměny

Rok 2023 se neúprosně chýlí ke konci a zanedlouho bude minulostí. Nastal proto čas na poslední poradu letoška i v táboře firmy MIRAGE DISTRIBUTION z portfolia naší skupiny.


Poslední porada MIRAGE DISTRIBUTION nebyla jen tak ledajaká,. Kromě budoucích povinností se řešily i odměny za ty úspěšně splněné minulé

Porada, která se konala ve středu 29. 11. v Motelu U Krbu ve Vestci, byla jednodenní, ale zato opravu nabitá. Pro tým MIRAGE DISTRIBUTION šlo o poslední pracovní setkání tohoto typu v letošním roce. Došlo proto na spoustu důležitých témat. Mezi ně patřilo zhodnocení dosavadních výsledků, probralo se plnění kvartálních cílů a nastínily se i plány na rok následující. Tím to ale celé rozhodně neskončilo.


Od září do konce roku probíhá v MIRAGE DISTRIBUTION každoroční Forest Rally. Jedná se o týmovou soutěž pro obchodníky, v níž mají možnost proměnit velmi ambiciózní dodatečné cíle na skutečně atraktivní odměnu. Cíle ale musí obchoďáci splnit jako tým, takže tu platí heslo jeden za všechny, všichni za jednoho.


Souběžně s touto týmovou soutěží probíhá i soutěž o skokana měsíce, kdy jsou vyhodnocováni leadeři v plnění vždy za uplynulý měsíc. Výherci získají finanční odměnu navíc a zároveň dostanou i pohár. Tentokrát se to sešlo tak, že se o třetí místo dělili dva obchodníci se shodným výsledkem.


Celá soutěž je mezi obchodníky MIRAGE DISTRIBUTION velmi oblíbená a samozřejmě vůbec nemůže být divu, že především díky výši odměny, která opravdu slouží jako velká motivace. Každý rok se nám tak potvrzuje, že nic není nemožné, a že i bláznivě vysoké cíle se dají splnit.




26 views0 comments

Comments


bottom of page