top of page
Writer's pictureMonika Bílková

Pokračujeme ve workshopech

Pro filozofii naší skupiny je důležitý seberozvoj, a to hned na několika rovinách. Abychom svou práci mohli odvádět co nejlépe, snažíme se rozvíjet nejen svou profesi, ale také osobnost. To nás navzájem spojuje a zároveň inspiruje. Jedním z nástrojů, který nám tohoto pomáhá dosáhnout, jsou firemní workshopy. V loňském roce se nám podařilo uspořádat hned několik takových setkání a v této příjemné i užitečné tradici jsme se rozhodli pokračovat i letos.


Momentka z firemního workshopu, který proběhl minulou středu 28.2.l

Pravidelné firemní workshopy jsou pro nás velmi důležité. Dávají nám totiž možnost sejít se v klidu na jednom místě a na malou, vzácnou chvilku se v té dnešní uspěchané době zastavit a zamyslet. Zároveň díky těmto setkáním můžeme blíže poznat i vnímání ostatních, což je pro naši vzájemnou spolupráci a tvoření celku jménem Yottabe klíčové.


Zásadní roli při našich workshopech hraje technika kreslení. Vzhledem k tomu, že je

kreslení kombinací motorických, senzorických i emocionálních vjemů, můžeme díky němu nahlédnout do sebe sama a rozpoznat, co nás kde trápí. Stejně tak dokážeme lépe pochopit i naše kolegy.


Právě dnes je to týden od dalšího takového setkání na půdě naší jurty. Tématem tentokrát bylo „moje práce“. Díky obrázkům a společnému sdílení jsme identifikovali třeba potřebu dalšího kolegy do HR. Pokud byste i vy věděli o nějakém šikovném člověku, který by náš milý tým mohl obohatit, určitě dejte děvčatům z HR vědět!

26 views0 comments

Related Posts

See All

Comments


bottom of page