top of page
Writer's pictureMonika Bílková

Netradiční workshop pro management MIRAGE DISTRIBUTION

Na sklonku minulého měsíce, konkrétně 20. a 21. září, se na Ovčíně Rohan ve Velké Rovné u Pacova konal workshop pro vedení firmy MIRAGE DISTRIBUTION. Nabitá akce plná seberozvoje a poznávání ostatních probíhala v unikátním školicím objektu ve tvaru Platónova tělesa Dodekaedru, na jehož rekonstrukci se podílela další značka z portfolia naší skupiny - ADAPTO.space.


Na konci září se uskutečnil workshop pro vedení firmy MIRAGE DISTRIBUTION. Hlavním dějištěm byla učebna ve tvaru Platónova tělesa na Ovčíně Rohan

Ani tento workshop se nemohl obejít bez oblíbené techniky „mindsnapshot“ prostřednictvím obrázků. Vedoucí zaměstnanci MIRAGE DISTRIBUTION první den dostali za úkol nakreslit sebe samotné.


Hlavním cílem nicméně tentokrát nebylo přímo hodnocení činnosti zaměstnanců jako jednotlivců nebo firmy jako celku, ale navzájem sdílet svoje aktuální pohledy na MIRAGE DISTRIBUTION a především se svým spolupracovníkům ukázat z jiného úhlu, než jak nás znají z kanceláře. Workshop byl také ideální příležitostí k tomu představit se i novým kolegům.


Následující den se nesl ve znamení prezentace plánu na nový kvartál, který rozhodně bude patřit mezi ty náročnější. Probíraly se hlavní priority, mezi kterými jsou jak projekty, které nás budou čekat, tak i zavádění nového systému ERP.


Jak se ale říká, nic se nemá přehánět, což jsme si k srdci vzali i my. Proto jsme si v průběhu večera od pracovních povinností stihli také trochu odpočinout - zejména během společného grilování.




22 views0 comments

Comments


bottom of page