top of page
Writer's pictureMonika Bílková

Není nakupování jako nakupování aneb CONNEXA IT a cirkulární ekonomika

Zaměstnanci firmy CONNEXA IT z portfolia naší skupiny rádi podporují projekty, které se zaobírají zajímavými tématy a mají hlubší přesah do společnosti. S jedním takovým projektem se pojí i jméno firmy Sologis s.r.o., která rozvíjí myšlenku cirkulární ekonomiky.

Při vybavování svých nových kancelářských prostor se zaměstnanci firmy CONNEXA IT snažili maximálně aplikovat myšlenku cirkulární ekonomiky

Když jsme v CONNEXE IT začali s vybavováním našich nových kancelářských prostor, měli jsme už konkrétní představu o tom, co vše budeme potřebovat. Jít do kteréhokoliv obchodu a vybrat si něco přímo na místě, to by bylo určitě jednodušší a rychlejší řešení. Nás ale velice oslovila myšlenka firmy Sologis, která navíc sídlí jenom pár kilometrů od naší kanceláře v České Bělé.


Tato značka se totiž zabývá mimo jiné právě kompletním vybavením obchodních řetězců známých značek Albert, Penny Market. Původní obchodní vybavení demontují, znovu použitelné opět naskladňují a za symbolické částky nabízejí ještě k dalšímu využití. Nám se takto za velice dobrý peníz podařilo vybavit celé prostory kanceláře a ještě se nám podařilo pomoct dobré věci se skvělou myšlenkou. Tleskáme a fandíme!




23 views0 comments

Comments


bottom of page