top of page
Writer's pictureMonika Bílková

Naše jihlavská pobočka již plně v provozu: Jaká byla firemní otvíračka?

Měsíce plánování a příprav a následné náročné týdny a dny finálních úprav, které byly vypjaté až do posledních okamžiků. Chvílemi jako by se i přesto zdálo, že je konečná fáze pořád někde v nedohlednu. Všechno se nám ale podařilo zvládnout a dotáhnout do zdárného konce, a tak jsme se v sobotu 21. října mohli společně sejít u příležitosti neformální firemní otevíračky naší pobočky s trefným názvem Yottabe.space v Jihlavě. Ta nás utvrdila v tom, že se veškeré naše vynaložené úsilí opravdu vyplatilo.


Naše jihlavská pobočka Yottabe.space už je hotová, poslední detaily se ladili na říjnové firemní otvíračce. Foto: Jiří „Bobo“ Teichman

Vzhledem k tomu, že nejsme žádný klasický korporát, který by si potrpěl na slavnostní akce s přísným dress codem, otevíračka naší nové jihlavské pobočky Yottabe.space, kterou najdete v samotném srdci města - přímo na Masarykově náměstí - se nesla v hodně komorní atmosféře. Vlastně celá akce byla už od počáteční myšlenky hodně bezprostřední a spontánní. Dokonce by se dalo by říct, že k uspořádání otvíračky Yottabe.space došlo v podstatě úplnou náhodou.


Naše PR specialistka a krajinářka Dáda Smetanová se spolu s projektovým manažerem staveb Jardou Šamšou totiž původně na onu sobotu domluvili jen na společném sázení květin. Netrvalo ale dlouho a z další potřebné činnosti v rámci zvelebení Yottabe.space se zrodil nápad na ještě o mnoho příjemnější akci s větším přesahem.



Už v sobotu 21. října ráno se tak v Jihlavě začali scházet zaměstnanci napříč celou skupinou Yottabe. Mezi těmi, kdo dorazili, byli samozřejmě naši kolegové z firmy ADAPTO.space z portfolia skupiny - kromě výše zmíněných ještě stavbyvedoucí Zdeněk Vdovin a office manažerka Zdeňka Štěpničková. Nechyběli ale ani další zaměstnanci skupiny, jako například jeden ze zakladatelů značky CONNEXA IT Zdeněk Vacek, a pak také kolegové z pražské centrály Yottabe - grafik Jiří „Bobo“ Teichman, který vše bravurně dokumentoval, a provozní ředitel Yottabe Filip Zima. A i když to nejprve vypadalo, že se otvíračka bude mimo jiné i vzhledem k jejich časové vytíženosti muset obejít bez hlavních aktérů skupiny Yottabe, manželů Honzy a Alči Nekovářových, všechny překvapili svým nečekaným odpoledním příjezdem. Navíc s sebou vzali i další posily v podobě svých neméně šikovných ratolestí.



Všichni, kdo se otvíračky zúčastnili, na místě přiložili ruku k dílu. V pohodě a dobré náladě se tak podařilo dodělat poslední detaily jako sázení květin a umisťování cedulí. A jak už u nás v Yottabe bývá zvykem, nouze nebyla ani o dobré občerstvení.


To tentokrát pocházelo takřka výhradně z domácích zdrojů. Vyznamenaly se hlavně dámy, které nepřišly s prázdnou a pro ostatní připravily famózní dobroty. Dáda napekla quiche a Zdenička nás zásobila domácími pomazánkami a vyrobila jednohubky. Nezklamali ale ani pánové - například Jarda přivezl pozdrav od svojí milé maminky - úžasné „svatební“ koláčky a Zdeněk všem nabídl domácí mošt. K dispozici byly také „bublinky“ - konkrétně láhev prosecca od Dády, ale skoro všichni přítomní pak museli řídit, takže byli nuceni uchýlit se k nealko volbě. Ani ta ale nebyla k zahození - obzvlášť lahodná káva z nového kávovaru.



Otevíračka naší nové pobočky Yottabe.space se tedy odehrála přesně tak, jak to máme rádi - ve firemním kruhu, v uvolněném duchu a ve stylu po práci legraci - a to doslova. Nejprve jsme si trochu mákli, a potom jsme si naplno užili krásných nových prostor a příjemných chvílí ve vzájemné společnosti, pobavili se vlastním hudebním doprovodem a plnými doušky si vychutnali celkovou nenucenost celé akce. Díky moc všem, kdo si ve svém volnu udělali čas a zastavili se! A na ty z vás, které cesta do Jihlavy teprve čeká, se už teď moc těšíme vždy tu budete vřele vítáni!



61 views0 comments

Comments


bottom of page