top of page
Writer's pictureMonika Bílková

MIRAGE DISTRIBUTION se připravuje na zavedení nového ERP systému

Pro zaměstnance MIRAGE DISTRIBUTION z naší skupiny byl pátek 3. listopadu velmi důležitým dnem. Právě v tomto termínu totiž proběhl meeting, který bude klíčovou součástí další fáze každodenního provozu a řízení naší firmy.


Zásadní meeting týmu MIRAGE DISTRIBUTION s cennými vstupy zaměstnanců CONNEXY IT k zavedení nového ERP systému se uskutečnil začátkem listopadu v krásných prostorách hotelu Rytířsko nedaleko Jihlavy

Na této schůzi se tým MIRAGE DISTRIBUTION sešel v téměř kompletní sestavě, a to v hotelu Rytířsko u Jihlavy. A co tak zásadního se na meetingu probíralo?

Hlavním tématem bylo zavedení nového ERP systému, který v MIRAGE DISTRIBUTION plánujeme zprovoznit od 1. 1. 2024. S tím souvisí i spousta změn k lepšímu, které nám právě tento systém přinese.


Kolegové z CONNEXY IT nám představili dosavadní výsledky, které úspěšnost ERP systému dokládaly v praxi, a také jsme si společně ukázali vzhled a rozličné funkce systému. Následně jsme naplánovali další kroky integrace a školení jednotlivých skupin zaměstnanců, které napomůžou dalšímu hladkému průběhu.


Celý den se nesl v pozitivní atmosféře, za což jsme samozřejmě rádi. Doufáme, že dobrá nálada nám všem zůstane i nadále - budeme ji potřebovat. Nesmíme totiž polevit, protože do konce roku nás ještě čeká spousta práce a testování. Pevně ale věříme, že vše zvládneme a do nového roku vkročíme podpořeni novými technologiemi, které nám umožní plnit náročné cíle, které před sebou máme.


23 views0 comments

Comments


bottom of page