top of page
Writer's pictureMonika Bílková

(Meta)morfujte s námi! Spouštíme webovky a otevíráme concept store naší nové značky

Updated: Jul 1

Název firmy někdy dokáže napovědět její poselství. A o to nám šlo i v Metamorfo, nové značce ve skupině Yottabe. Slovo metamorfóza totiž znamená přeměnu, která v našem pojetí představuje hledání alternativy pro vaše zdravější já. 



Značku Metamorfo jsme založili proto, že z vlastní zkušenosti moc dobře víme, jaké to je mít návyky, co vás omezují. Život bychom si ale měli vychutnávat naplno a věci, které máme rádi, bychom si měli užívat bez jakýchkoliv omezení. Nikdo z nás není dokonalý a ani nikdy nebude. Každý ale můžeme žít lépe.


Filozofie značky Metamorfo i celé mateřské skupiny Yottabe, pod kterou firma patří, vychází z principu harm-reduction. Ten vnímáme jako mnohem komplexnější, než jak jste o něm možná doposud slyšeli,. A především je podle nás potřeba.


Zažíváme ho na vlastní kůži, a zdaleka ne jenom v oblasti kouření, My v Metamorfo princip harm-reduction chápeme jako snižování škod v mnohem širším slova smyslu. Nejde jenom o zlozvyk, kterého se hodláme zbavit, ale o otázku celkové životosprávy - toho co jíme, ale i děláme. A co je hlavní - harm-reduction se netýká jen člověka, ale i všeho ostatního.



V Metamorfo chceme, aby se každý cítil dobře. Kromě spuštění webových stránek, kde vždy včas najdete nejčerstvější aktuality i zajímavý obsah, jsme se proto rozhodli otevřít místo, kde se právě o tohle budeme snažit i mimo online prostor. Náš nový concept store v Táboře kromě pohodové chill zóny nabídne sortiment, který bude lepší alternativou k vašim běžným denním potřebám. 


Nesoudíme a naopak soucítíme s tím, že vás někdy přepadne chuť trochu zhřešit. Náš concept store na adrese 9. května 828/31 v Táboře ale věčné dilema vyřeší za vás. Najdete tady totiž stejně lákavé, ale mnohem zdravější a k vašemu tělu i okolí šetrnější alternativy. 



Ať už vás trápí špatný spánek, bojujete se svými dosavadními stravovacími návyky, nebo chcete omezit počet vykouřených cigaret, concept store naší značky Metamorfo vás v tom nenechá. A protože dost možná znáte i pocit ponákupových výčitek, mysleli jsme také na tohle. Všechny námi nabízené produkty by totiž měly nést linii principu harm-reduction na všech rovinách.


V naší nabídce tak najdete produkty, které se tímhle přístupem vyznačují nejen ve svojí koncové podobě, ale i fázi výroby. Právě z tohoto  důvodu je pro nás důležitá lokálnost, volba surovin, ale i myšlení lidí, kteří tyto produkty vyrábí. My se totiž nechceme jako harm-reduction firma jen tvářit. My jí chceme opravdu být.


A protože harm-reduction je i o tom, jak se cítíme, v našem concept store najdete taky chill zónu, kde se budete moct dozvědět spoustu novinek i zajímavostí na přednáškách a workshopech. Zároveň půjde o místo, kde budete mít možnost poznat ostatní lidi, kteří mají zájem o změnu jako vy a společně tvořit komunitu podobně smýšlejících (meta)morfistů. Těšíme se na vaši návštěvu - virtuální i fyzickou!


128 views0 comments

Comentarios


bottom of page