top of page
Writer's pictureMonika Bílková

Léto ve stylu Metamorfa? Pohybu i dobrovolnictví zdar!

Metamorfo, název jednoho z nejnovějších projektů v naší skupině, mluví sám za sebe. Vychází ze slova metamorfóza neboli přeměna, která v našem pojetí představuje hledání alternativy pro vaše zdravější já. Cílem značky tudíž je, aby se stala vaším parťákem, oporou a snad i průvodcem na vaší vlastní cestě za lepším životním stylem a dalším sebepoznáním. A právě proto, že v Metamorfu klademe důraz jak na tělo, tak na mysl, se náš tým v průběhu letních prázdnin s potěšením zúčastnil dvou skvělých akcí, které k naší filozofii mají velmi blízko. Které to byly, a jak jsme si je užili? 



Léto a příznivé počasí přímo vybízejí k tomu trávit volný čas venku, a pokud je to jen trochu možné, tak v ideálním případě samozřejmě také aktivně. O to se snažil i tým naší značky Metamorfo, který ani o prázdninách po pracovní stránce nezahálel, ale naopak spojil příjemné s užitečným a vyrazil na několik zajímavých eventů.


Jedním z nich bylo Branické Euro, které se letos uskutečnilo 29. června, a to jako už tradičně  na fotbalovém hřišti poblíž jihočeské vesnice Branice u Milevska. Jsme moc rádi, že smysluplným akcím, které podporují dobré skutky, se daří. V případě charitativního Branického Eura, které kombinuje dvě tělu i mysli prospěšné aktivity - sport a dobročinnost, o tom svědčí fakt, že letošní ročník je v pořadí úctyhodný pátý. A i když jsme se my jako nová značka Branického Eura sice účastnili poprvé, už teď víme, že určitě ne naposledy! 


Mít možnost pořádně rozhýbat svoje tělo a zároveň tím pomoct dobré věci, to je přístup, který je blízký taky naší značce Metamorfo. I z toho důvodu jsme se letos rozhodli zapojit, a to společně s naší sesterskou firmou Mirage Distribution ze skupiny Yottabe. Celá akce je od svého vzniku postavená tak, aby finančně pomáhala rodinám, se kterými se život vůbec nemazlil. V tomto roce Branické Euro podpořilo hned dvě osudem zkoušené rodiny - malého Vikiho a děti po mamince Anet - Natálku a Mirečka. Udělalo nám velkou radost, že i my jsme ve spolupráci s Mirage Distribution mohli pomoct tam, kde je to opravdu potřeba. A zatímco naši kolegové přispěli krásnou částkou 25.000 Kč a vydražili dres v hodnotě 40.000 Kč, my jako Metamorfo jsme šířili myšlenky harm-reduction jak v kategorii kouření se značkami WhiteFox, Pablo a Riot Connex, tak i aromaterapii s inhalačními tyčinkami AOMU.


Návštěvníky Branického Eura jsme navíc u našeho stánku obdarovali merchem Metamorfo a inhalačními tyčinkami AOMU. Každý si taky mohl užít naší chill out zónu, kde byl příjemný stín a pohodlné posezení  - to po velkém turnaji, kterého se zúčastnilo 16 týmů, rozhodně přišlo vhod. A i když všechny nasazené týmy byly skvělé a na hřišti ze sebe vydali maximum, vítěz mohl být jen jeden - tým s netradičním názvem Co jééé.



Akce Branické Euro nicméně nebyla jen o hmotné pomoci, ale také o tom užít si zábavu, sport, hudbu, tanec, soutěže, a především velmi přátelské a rodinné prostředí. Protože jak nám Branické Euro ukázalo, nic z toho není každodenností a samozřejmostí.


Na pódium byl pozvaný i náš zakladatel Jan Petr Nekovář, který diváky seznámil s fungováním naší značky Metamorfo, ale promluvil i o snižování rizik na zdraví a okolí. Emotivní pro nás byl také rozhovor se synem zakladatele Branického Eura, Dominikem Reinišem, který se rozpovídal o vzniku akce. Během našem rozhovoru vznikla i myšlenka, že bychom v příštím ročníku mohli pod hlavičkou celé naší skupiny Yottabe nasadit fotbalový tým a soutěžit o pohár. Sami jsme zvědaví, jak tohle dopadne, takže už teď se těšíme na další ročník a doufáme, že u toho budete s námi!



A zatímco Branické Euro nám pracovní léto zahájilo, s prázdninami jsme se naopak rozloučili v rámci sportovní události Downtown Tábor, která se v historickém srdci tohoto krásného města konala již počtvrté v řadě. A my u toho 31.srpna byli také!


Centrem dění tohoto posledního závodu ve sjezdu horských kol ze série Czech Urban Downhill Series se stalo táborské Žižkovo náměstí. Právě odtud závodníci startovali a následně pokračovali klikatými uličkách starého města až do cíle v Holečkových sadech.


Jezdci se mohli registrovat do několika kategorií. Kromě těch klasických mužských, ženských a juniorských na závodníky čekala ještě jedna varianta - top kategorie určená skupině elitních jezdců. Velkým lákadlem pro diváky byla právě v této kategorii účast hvězdného Tomáše Slavíka, který se významně podílel na atraktivní podívané. Potvrdil totiž své kvality a kraloval celému napínavému závodu. 



Náš tým Metamorfo má akce v oblibě, a proto jsme si nemohli nechat ujít ani Downtown Tábor. Adrenalin a dobrodružství ale nebyly jedinými důvody, proč jsme se vydali právě sem. Město Tábor je pro nás totiž srdcovou záležitostí. Jde o místo, kde jsme v srpnu otevřeli náš první concept store, ve kterém si návštěvníci mohou nakoupit produkty s myšlenkou harm-reduction. Teď od října se navíc budete moc těšit na chill zónu, a také možnost pronájmu profesionálního podcast studia pro vlastní tvorbu.


A jak jsme si užili Downtown Tábor? Návštěvníky akce jsme u nás na stánku obdarovali jak merchem Metamorfo, tak i nabídkou produktů harm-reduction od našich firem ve skupině. Ti, kdo se za námi zastavili, se mohli seznámit jak s produkty z portfolia Mirage Distribution, tedy výrobky značek WhiteFox, Pablo, Killa a Riot Connex, tak i z kategorie aromaterapie, kam patří také inhalační tyčinky od naší sesterské české značky AOMU. 


Protože byl poslední prázdninový víkend ještě krásně prosluněný a horké letní teploty nás neopustily ani v sobotu 31.8., kdy se událost Downtown Tábor konala, návštěvníci akce měli velký zájem i o naší chill zónu, kde byl příjemný stín a nechybělo ani pohodlné posezení. 


Akční tým Metamorfo ale na takhle nabité akci rozhodně nehodlal zůstávat jen na jednom místě. Neváhali jsme proto vyrazit i podél samotné tratě, abychom s návštěvníky mohli také tam vést zajímavé rozhovory a obdarovat je merchem Metamorfo. Koneckonců, diváci naše logo mohli vidět hned na dvou překážkách - mimo jiné i v klopené zatáčce na Žižkově náměstí před největší překážkou celého závodu.


Akce Downtown Tábor nebyla jen o sportovní podívané, ale také o tom si užít zábavu, sport, hudbu i tanec. A to se v nádherném historickém centru Tábora, který sám o sobě stojí za podívanou, povedlo zkrátka na výbornou. Downtwon Tábor byla jednoduše perfektní tečka za celým vydařeným létem. O tom, co nás čekalo a čeká teď na podzim, vám dáme zase brzy vědět! 



13 views0 comments

Comments


bottom of page