top of page
Writer's pictureJan Petr Nekovar

Hra o pohár červeného draka odstartovala

Updated: Mar 24, 2023

Úvodním tréninkem pro naše výkonné manažery odstartovala interní rozvojová platforma #yottaakademie. Akademie je sestavena jako interaktivní magická hra, ve které si můžete sestavit svůj vlastní rozvojový plán a soutěžit o pohár červeného draka.


Každý člen týmu #yottabespace rozjede svůj vlastní herní plán dle svých potřeb a svého osobního nastavení. Každou vykonanou aktivitou získává body a postupuje herním plánem.

Koncepce akademie spojuje 3 základní pilíře vzdělávání a staví na projevených schopnostech v rámci koučingu v reálné praxi.


Kompetence, sebepoznání a týmový duch. 3 základní pilíře rozvoje osobnosti, které v rámci vzdělávacích aktivit rozvíjíme. Z pohledu kompetence se zaměřujeme na expertní a výkonné schopnosti každé role, vždy ve vztahu k plánované kariéře. Z pohledu sebepoznání řešíme schopnost přijmout zpětnou vazbu a schopnost změny. A z pohledu týmového ducha schopnosti komunikace a vzájemné kooperace.


Nejsilnějším místem pro sběr zpětné vazby, která určuje prvky rozvojového plánu je reálná praxe každého účastníka akademie. V rámci procesu rozvoje tak nepoužíváme teoretické nástroje hodnocení míry rozvoje, ale vyhodnocujeme skutečnou praxi každého účastníka. Tím dosahujeme vysoké efektivity rozvoje, která má rychlý proces implementace do praxe.

Nyní se nacházíme ve stadiu implementace akademie do procesů #yottabespace , která probíhá ve dvou liniích. Některé týmy již absolvují základní aktivity akademie a některé týmy nyní prochází úvodním tréninkem.


Akademie jako velká magická hra, která Vás provede nejen vaším kariérním růstem, ale i vaším sebepoznáním a osobním zráním.

49 views0 comments

Comments


bottom of page