top of page
Writer's pictureJan Petr Nekovar

Otevíráme pobočku Yottabe v Jihlavě

Updated: Jun 5, 2023

Pracujeme na otevření naší pobočky v Jihlavě. Bude sloužit jako zázemí pro naše vlastní firmy, které na území Vysočiny rozvíjí své služby. K těmto účelům jsme si proto pronajali bývalé prostory po Sberbank na Masarykově náměstí. V prvním patře budujeme naše kanceláře, ve spodním patře pak chceme otevřít interaktivní kancelářský prostor.


V kancelářích najdete naše firmy, které operují na Vysočině. Patří mezi ně ADAPTO.space, Národní Ústav pro Integrovanou Krajinu a CONNEXA IT. Samozřejmě je zde ale i kontaktní místo celé skupiny YOTTABE.


Interaktivní prostor a inovace

Vzhledem k tomu, že aktivity skupiny se soustředí na rozvoj firem v odvětvích, které procházejí významnými změnami, chceme spodní část využít k vytvoření interaktivního místa, kde budeme pořádat různé besedy a přednášky zaměřené na probíhající inovace a změny.


Na jedné straně tak bude prostor k dispozici pro naše partnerské a podporované organizace, na straně druhé vznikne komorní diskuzní prostor, který se bude soustředit na inovace a změny.


Detaily projektu právě připravujeme a jakmile se vše uzavře, rádi je s Vámi budeme sdílet.


Design prostoru chceme přiblížit přírodě

Vyjádření prostoru chceme uchopit ideově jako zahradu, která Vás při vstupu pohladí a nabídne Vám klid a bezpečí na Vaši práci či důležité jednání. Chceme využít 3 klíčové prvky:

  • Živé květiny

  • Dřevo

  • Sklo a světlo

Tady se můžete podívat na první jednoduché vizualizace:


YottaTeam


378 views0 comments

Comments


bottom of page