top of page
Writer's pictureMonika Bílková

Co přinesla další #LightHouseSession?


S příchodem října uzrál čas na další, v pořadí druhou #LightHouseSession v tomto roce. Vzhledem k tomu, že se neustále rozšiřují naše řady a pár nových přírůstků přibylo i do portfolia celé skupiny Yottabe, sešli jsme se opět ve dvou termínech. Navíc se prodloužila délka jednotlivých schůzek.


Máme za sebou druhou #LightHouseSession

První část říjnové #LightHouseSession proběhla v úterý 3. října. Toto setkání odstartovala přibližně dvouhodinová schůzka vrcholného managementu naší skupiny s vedením firmy ADAPTO.space. Na ní se mimo jiné připomněla podoba záměru na lokalitě Vílanecká střelnice i informace o otevření jihlavské pobočky Yottabe.space.


Poté přišla na řadu AFARM, která je v kovbojských rukou našeho osobitého správce, nachází se v Božanově a brzy se o jejích současných aktivitách i budoucích plánech dozvíte na intranetu. Následoval meeting s týmem softwarové firmy CONNEXY IT, na kterém se probralo kupříkladu i založení CONNEXA Social, která propojuje letité zkušenosti svých zakladatelů Tomáše Hauberta a Zdeňka Vacka v oblastech IT a sociálních služeb. Tato značka totiž funguje jako první sociální podnik na Vysočině v oblasti IT, který má za cíl zaměstnancům se zdravotním znevýhodněním poskytnout důstojnou a perspektivní práci v oboru, jejíž součástí je také vzdělávání pro pozici Low-code specialisty.


První blok #LightHouseSession pak uzavřela prezentace staronové značky AOMU, v jejíž čele je nyní Radek Hušek, kterému se koncem září úspěšně podařilo spustit webové stránky a s nimi prodej nejnovějšího produktu. Tím je inhalační tyčinka na energii AOMU Energy.


Druhá půlka #LightHouseSession se odehrála o týden později, tedy v úterý 10. října. Na programu bylo vyhodnocení dosavadní činnosti celé skupiny Yottabe spolu s diskuzí o tématech, která by se měla (vy)řešit v následujícím kvartálu. Důležitá byla také jednání s týmem Národního ústavu pro integrovanou krajinu (NÚIK), a posléze také s řediteli firem BestClean a X-Care Robotics, jež fungují ve vzájemné úzké spolupráci, která se výhledově ještě prohloubí.



20 views0 comments

Comments


bottom of page