top of page
Writer's pictureMonika Bílková

Báječné léto pro Mirage Distribution: Získali jsme hned dvě ocenění na českém Vape Expu!

Spokojení klienti jsou asi tou největší odměnou pro každou firmu. Musíme ale přiznat, že ve značce Mirage Distribution, která je hrdým členem skupiny Yottabe, nám udělalo ohromnou radost i ocenění, které jsme získali v rámci akce VXP SHOW 2024. Lepší začátek léta jsme si ani nemohli přát!



Máme za sebou první podzimní dny, a i když se těšíme na to, co nás všechno teprve čeká, nemůžeme se ubránit jedné zvlášť krásné vzpomínce. Hned na úplném začátku léta jsme totiž na historicky prvním ročníku eventu VXP SHOW 2024 v ČR, který se konal ve dnech 22-23.6. získali ocenění za zařízení RIOT Connex.


Akce proběhla v praze v PVE Expo aréně, a i když se jednalo spíš o B2B event, a tudíž ideální místo setkání výrobců s distributory, zabloudilo sem i pár spotřebitelů. Atmosféra byla moc fajn a nám ji ještě víc zpříjemnila rovnou dvě ocenění. 


Ta byla udělena za zařízení RIOT Connex v kategoriích  Best Innovative Disposable (i když se technicky vlastně úplně nejedná o klasický jednorázový produkt), a také Best POD Flavor (zde se hodnotily příchutě všeobecně, ne pouze jedna konkrétní). Náš sortiment je prostě zárukou kvality a my jsme rádi, že vám můžeme nabízet to nejlepší!



21 views0 comments

Comments


bottom of page